01.
Bedrijfsfitness

Gezonde en fitte medewerkers

Bedrijfsfitness wordt steeds vaker aangeboden door werkgevers, omdat vitaliteit van medewerkers steeds belangrijker is. Gezonde en fitte medewerkers zijn namelijk de drijvende krachten voor bedrijven! Maar ook voor jou is bedrijfsfitness ideaal, want zo sport je voordelig en voel je je fris en energiek. Helemaal als je komt sporten bij HeelFit: de sportschool waar je goed begeleid wordt én waar je beschikt over de beste apparatuur. Start dus vandaag nog met bedrijfsfitness bij HeelFit.

Als je op zoek bent naar bedrijfsfitness, dan is HeelFit dé sportschool voor jou. Wij zijn partner van Bedrijfsfitness Nederland en dragen op die manier bij aan de vitaliteit van vele bedrijven. We kennen het concept goed en zorgen ervoor dat je abonnement zorgvuldig wordt doorgegeven aan je werkgever, zodat jij optimaal kunt profiteren van de belastingvoordelen van fitness via je bedrijf.

Naast andere werknemers die profiteren van bedrijfsfitness in onze gym, vind je verder sporters met ieder hun eigen doel. Van beginners tot gevorderde sporters, onze gym en onze trainers bieden ieder de begeleiding die hij of zij nodig heeft.

Heb jij al veel ervaring met fitness en de sportschool, dan kun je bij ons zelfstandig aan de slag met onze cardio apparaten of krachttraining materialen. Maar we staan ook voor je klaar als je begeleiding nodig hebt op het gebied van training en voeding!

02.
Wat is bedrijfsfitness en hoe werkt het?

Collectief sporten via je werkgever

Sporten via je bedrijf, bedrijfsfitness, is een manier om collectief, via een regeling die met je werkgever wordt getroffen, te kunnen sporten. Door die regeling kun jij tegen een gereduceerd tarief sporten, doordat de abonnementskosten via je brutoloon verrekend worden. Dit levert je een belastingvoordeel op, waardoor jij (veel) goedkoper uit bent.

Om te kunnen profiteren van onze sportschool via je werkgever maken we het jou zo makkelijk mogelijk: kies eerst het soort abonnement wat je wilt via onze membership pagina.

Je kunt zelfs personal training nemen! Wanneer je de keuze hebt gemaakt kun je via je werknemersportaal MijnFitnessplan je gewenste lidmaatschap doorgeven. De rest wordt voor je geregeld door je werkgever, zodat jij zo snel mogelijk kunt starten met (nog) fit(ter)
worden!

Wil je graag eerst een kijkje nemen in onze sportschool? Kom gerust langs, één van onze collega’s geeft je graag een rondleiding. Je kunt zelfs een proefles doen als je wilt.

03.
Waarom een bedrijfsfitness abonnement voordelig én verantwoord sporten betekent

Voordelig én verantwoord sporten

Waarom bedrijfsfitness? Door de samenwerking van HeelFit met Bedrijfsfitness Nederland sport jij niet alleen voordelig, maar ook verantwoord. Al onze trainers zijn namelijk ervaringsdeskundigen en erg gedreven sporters.

‘Techniek voor gewicht’ is een veelgehoorde term binnen onze sportschool. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de focus ligt op een juiste uitvoering, waardoor jij verantwoord leert sporten.

Fitness gaat om fitter, sterker en gezonder te worden. Voer je de oefeningen niet juist uit dan kan dit leiden tot blessures, waardoor je vooruitgang wordt afgeremd. Wij doen er binnen onze gym dan ook alles aan om jou goed te begeleiden en te zorgen dat jij oefeningen juist uitvoert. Twijfel je, of wil je graag hulp bij oefeningen? Vraag het ons dan gerust.

04.
Meld je aan voor bedrijfsfitness bij HeelFit

We heten je van harte welkom!

Kan jij niet wachten om te starten met trainen?

Wij heten je van harte welkom. En als je niet kunt wachten totdat alles met je werkgever is geregeld en afgestemd, dan kun je uiteraard ook eerst met een regulier lidmaatschap starten. Je kan dit later omzetten naar een lidmaatschap via je werkgever. Wacht dus niet langer en start direct met sporten en bedrijfsfitness!

Gratis dagpas

Heb je interesse om te starten met sporten bij HeelFit, of heb je een vraag of opmerking?

Vul je gegevens in en klik op ‘Aanvragen’. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?