01.
Vrije training

Trainen wanneer
het jou uitkomt

Even alledaagse zaken vergeten door gewoon lekker te sporten en tegelijkertijd wat afvallen of juist wat sterker worden. Effectief en verantwoord aan uw lichamelijke conditie werken.

HeelFit heeft twee compleet ingerichte fitnesszalen uitgerust met conditie- en kracht apparatuur van Technogym en er zijn voldoende gewichten aanwezig voor krachttraining.

Natuurlijk bieden wij deskundige begeleiding om te kunnen trainen aan een gezond en vitaal lichaam. Afhankelijk van je doelen stelt HeelFit, na een intakegesprek met een persoonlijke begeleider, een persoonlijk trainingsprogramma voor je op.

Het voordeel van fitnesstraining is dat deze volledig is afgestemd op jouw wensen: niet alleen op de inhoud, maar ook de tijden waarop je traint. Zo kan er voor ieder (jong en oud, (on)ervaren enz.) een passend programma gemaakt worden.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ons ervaren begeleidingsteam staat garant voor een verantwoorde en doelmatige begeleiding en laat je thuis voelen in de sfeer van gezonde lichamelijke oefening.

02.
Programma inhoud

Het BenFit-programma biedt

Wil je meer weten?
Neem dan gerust contact met ons op! Dan laten onze coaches je meer zien over dit
programma.

 

Ben je enthousiast geworden?
Plan dan nu je afspraak in en start vandaag nog met het BenFit-programma.

Gratis dagpas

Heb je interesse om te starten met sporten bij HeelFit, of heb je een vraag of opmerking?

Vul je gegevens in en klik op ‘Aanvragen’. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?